Skip to main content

Imbas kembali . .







tak pernah aku syg mane2 lelaki sama mcm aku syg die . sebelum die , aku pernah syg Z . tapi Z terlalu baik . matured . tak macam aku , childish ! mane la sesuai kn ? aku ambik keputusan utk larikn dri dr Z . mesej die aku tak balas , call die aku tak angkat . then , die diam . mybe itu tandenye yg kami da clash . btw sebelum aku terlupa , mase tu aku 14 tahun . dan Z 19 . lepas Z , aku tak pernah seri0us menjalinkn hubungan dgn mane2 lelaki . 





0ne day , aku chat dgn s0rg lelaki ni , g0od l0oking . budak maran jgk . da dua tiga hari kenal with0ut jumpe face t0 face , die mintak kapel . hahaha , and aku accept die as my b0yfiee . mule2 memang niat aku nak mainkn die je . opss , agak kejam di situ . tapi tak sampai setahun kapel , aku tersayang die . die p0n macam seri0us je dgn aku . s0 why n0t aku sayang die betul2 . dalam bulan 6 kami kenal , and bulan 7 aku dapat news yg aku kena pindah . OMG ! parents aku ditukarkn ke triang . aku tak pernah pergi sane , and aku tak tahu ape ade kt sane . aku cakap kat b0yfiee aku . die tenang je . memang sifat die macam tu . aku mintak clash sebab aku tak yakin dgn cinte jarak jauh .maklum lah , aku ni jel0usy . yupp , kuat cemburu . tak percaye ? tapi die cakap tak pe , die tak kesah . lagipun bukan jauh maran ke triang . die ckp la . aku p0n stay lagi dgn die .






Comments

Popular posts from this blog

5 month

Thank you for staying even if you had so many reason to leave. You're my best friend my crying buddy and my Mr. Fix (you can handle my thunderstorm very well) I love you from the first day we met until now.

Majlis Anugerah Kecemerlangan PMR, SPM, STPM (DRB Hicom) - Part 2

Assalamualaikum.



Mana yang tak baca lagi part 1, click sini ye Part 1.



Sabtu 18 Mei 2013



Pagi tu aku bangun awal dengan jayanya, walaupun bengkek sikit sebab dalam rumah anjang tu memang takde line phone. Bangun je kena tunggu turn nak guna bilik air kat bawah tu, masing-masing malas nak guna bilik air atas.



Then dah bersiap cecomel tu maka haruslah bersarapan pula. Anjang belikan nasi lemak sambal kerang dan sotong. Serius memang sedap ! Sambal dia tak pedas langsung. Sesuai dimakan seisi keluarga, since anak-anak anjang semua kecik-kecik lagi. Memang tak makan pedas kan. Lagipon diorang semua dah bertahun-tahun kat London, ade la dalam 7-8 tahun stay sana. Lagilah tak tahan pedasnya.




Dalam pukul 8 pagi tu bertolak, dan ngam ngam sampai kat wisma DRB Hicom tu pukul 8:30 pagi, waktu pendaftaran. Punyalah ramai manusia. Maklumlah, DRB Hicom ade lebih kurang 30 anak syarikat. Dan anugerah ni untuk pelajar PMR, SPM dan STPM untuk semua anak kakitangan under syarikat DRB Hicom.



Jom layan g…

Another beautiful month with you

Ada harinya kita ngam, kita sekepala.. gurau kasar macam mana pon tak sentap, takde yg take it seriously.. Ada hari yg belum bukak mulut lagi dah mula terasa, berperang sampai habis peluru reload balik 14 kali.. Ada hari saya api, awak air.. Ada hari bila awak api, saya simbah awak dgn berbaldi-baldi air.. Dah faham A to Z perangai awak yg complicated, begitu juga sebaliknya.. Awak pon mula faham ragam saya yg kadang tak logik, merajuk tanpa sebab.. Happy 4 month sayang ! Thanks for everything, thanks accept me for who i am.. saya tak perlu risau bila dgn awak, saya tak perlu pakai topeng utk sembunyikan siapa diri saya yg sebenar.. this sounds soooo cheesy, but ILOVEYOU !! Kau yang terakhir.. namun masih yang pertama.