Syifa
Imbas kembali . .
Monday, December 13, 2010 1:42 AM | 0 Comment(s)







tak pernah aku syg mane2 lelaki sama mcm aku syg die . sebelum die , aku pernah syg Z . tapi Z terlalu baik . matured . tak macam aku , childish ! mane la sesuai kn ? aku ambik keputusan utk larikn dri dr Z . mesej die aku tak balas , call die aku tak angkat . then , die diam . mybe itu tandenye yg kami da clash . btw sebelum aku terlupa , mase tu aku 14 tahun . dan Z 19 . lepas Z , aku tak pernah seri0us menjalinkn hubungan dgn mane2 lelaki . 





0ne day , aku chat dgn s0rg lelaki ni , g0od l0oking . budak maran jgk . da dua tiga hari kenal with0ut jumpe face t0 face , die mintak kapel . hahaha , and aku accept die as my b0yfiee . mule2 memang niat aku nak mainkn die je . opss , agak kejam di situ . tapi tak sampai setahun kapel , aku tersayang die . die p0n macam seri0us je dgn aku . s0 why n0t aku sayang die betul2 . dalam bulan 6 kami kenal , and bulan 7 aku dapat news yg aku kena pindah . OMG ! parents aku ditukarkn ke triang . aku tak pernah pergi sane , and aku tak tahu ape ade kt sane . aku cakap kat b0yfiee aku . die tenang je . memang sifat die macam tu . aku mintak clash sebab aku tak yakin dgn cinte jarak jauh .maklum lah , aku ni jel0usy . yupp , kuat cemburu . tak percaye ? tapi die cakap tak pe , die tak kesah . lagipun bukan jauh maran ke triang . die ckp la . aku p0n stay lagi dgn die .






Labels: