Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2011

Wondering :))

hai.






wondering ? hurmm , wondering for what ? tadi aku on9 FB . biase la merayap click sane sini akhirnye aku tersesat . na tao lepas ke mane ? jeng jeng jeng , lepas ke PETIKDETIK PHOTOGRAPHY . haha ,die punye trademark syok " DETIK kenangan anda dalam PETIKan kami " hee ~ ingat jew aku .






stop merapu syifa ! merujuk tajuk post aku kt atas to korg mesti tao an . bile tengok picture2 yg photographer ni ambek aku naek gile . semua cantek . angel , pose * aku pakai cakap jew * so aku pown start la berangan . pelamin colour ape , baju nikah , baju bersanding , baju outdoor photoshoot bagai la . before u get bored , let me show u the picture that i stole from http://www.petikdetik.com . lets see ::


























p/s : agak2 kalau photographer ni tao aku ambek picture2 die , die marah tak ? ngee ~





Result SPM !

alhamdulillah . akhirnya sempurna . 3 bulan lebih menanti keluar jgk result spm . takde lah membanggekan sangat tp boleh la . cukup2 makan jew . malam td down sangat . terfikir nak lari dr rumah , nak makan ubat tidur , nak tidur xnak bangon2 dah . tp ade jgk orang yg ucap tahniah atas result aku to , so aku pikir balek terima jela .what we do , will be it . and yg paling penting ade dia ! dia bagi semangat kat aku . sayang die <3 . dalam kelas maen2 , tidur , tak study btol2 . takkan la result boleh gempak an . but im very grateful . Thank youto parents,teachers,friendsandallwhohelpedmeover the years. dari kecik sampai besar bagi sokongan yg tak henti2 . oke , stop talk rubbish !



Terengganu , here we come !

Hai.





last saturday malam ar bertolak dari rumah . actually tak plan pon . mak sedare aku yg duduk kuantan ajak pegi tengok anak die kt ward HSNZ . sepupu aku la kan . die baru lepas bersalin . anak die selamat tapi die ade komplikasi jantung sikit * tibe2 rase berdebar * sampai kuantan dalam pukul 1.30am check in rumah mak sedare aku to . esoknye pagi2 before pukul 9am bertolak pegi terengganu . 2 buah kereta . 10 org manusia . sampai kt HSNZ pukul 12 kena wait for one hour sebab waktu melawat pukul 1pm . then pergi makan n jalan2 dekat pantai batu burok . pastu singgah dekat masjid terapung . makan malam plak dekat giant kuantan . singgah semule rumah mak sedare aku utk mandi2 . pukul 1.30am baru sampai home sweet home .


























Reunion :) 28 JAN 2011

Hai.










kami kenal since sekolah rendah lagi . tp bile naek sekolah menengah kitorg makin rapat n jadi geng .name geng kitorg APOCHONG . lucu kan ? tak tao dari mane dapat name to .kt sekolah kitorg mmg gile2 . havoc n mcm2 la . paling bezt kitorg suke nyanyi . suare not bad laa ( aku paling bezt sekali ) =.=' kitorg janji takkan berpisah . pernah la pasang angan2 na belajar at the same kolej . duduk rumah sewa same2 . haha , kitorg memag ske berangan . tapi last2 lepas pmr je ade yg pindah sekolah la , ape la . memang aku sedih . n sebab to la aku pindah sekolah laen ( bunyi mcm jaoh je kn , padahal belakang rumah aku je sekolah baru to ) 3 bulan lepas to aku kena pindah triang . langsung tak boleh jmpe dyorg da . na dekat setahun tak jumpe , dyorg pakat na buat reunion . mle2 aku tak boleh join sebab aku jaoh ( tak la jaoh sangat ) tp chepoh sanggup amek aku kt triang ni then patah balek g temerloh . kaklang n mira still minah kepoh . ini la hasilnye :