Syifa
Reunion :) 28 JAN 2011
Tuesday, March 8, 2011 11:50 PM | 0 Comment(s)

Hai.










kami kenal since sekolah rendah lagi . tp bile naek sekolah menengah kitorg makin rapat n jadi geng .name geng kitorg APOCHONG . lucu kan ? tak tao dari mane dapat name to .kt sekolah kitorg mmg gile2 . havoc n mcm2 la . paling bezt kitorg suke nyanyi . suare not bad laa ( aku paling bezt sekali ) =.=' kitorg janji takkan berpisah . pernah la pasang angan2 na belajar at the same kolej . duduk rumah sewa same2 . haha , kitorg memag ske berangan . tapi last2 lepas pmr je ade yg pindah sekolah la , ape la . memang aku sedih . n sebab to la aku pindah sekolah laen ( bunyi mcm jaoh je kn , padahal belakang rumah aku je sekolah baru to ) 3 bulan lepas to aku kena pindah triang . langsung tak boleh jmpe dyorg da . na dekat setahun tak jumpe , dyorg pakat na buat reunion . mle2 aku tak boleh join sebab aku jaoh ( tak la jaoh sangat ) tp chepoh sanggup amek aku kt triang ni then patah balek g temerloh . kaklang n mira still minah kepoh . ini la hasilnye :










dalam kereta . driver chepoh yg pkai bju hijau . sebelah die mira . aku yg tudung biru to n sebelah aku kaklang .



mule2 sampai kitorg serbu pizza :D





makan2 .





gelagat chepoh n mira . dyorg mmg gile2 .





dengan penuh sabar kot kerat pizza nieh .





ni jela gmbar kt the store . to pon dlm fitting room . tak sempat na bergambar sbb sibok shopping .





then lepas shopping g KFC lak . yess , kitorg kuat makan jugak .





na balek da kottt :D BYE !


wahaha ~ lepas rindu aku kt korg . sayang korg sampai bile2 la .



Labels: