Followers

Wednesday, March 30, 2011

Wondering :))

hai.






wondering ? hurmm , wondering for what ? tadi aku on9 FB . biase la merayap click sane sini akhirnye aku tersesat . na tao lepas ke mane ? jeng jeng jeng , lepas ke PETIKDETIK PHOTOGRAPHY . haha ,die punye trademark syok " DETIK kenangan anda dalam PETIKan kami " hee ~ ingat jew aku .






stop merapu syifa ! merujuk tajuk post aku kt atas to korg mesti tao an . bile tengok picture2 yg photographer ni ambek aku naek gile . semua cantek . angel , pose * aku pakai cakap jew * so aku pown start la berangan . pelamin colour ape , baju nikah , baju bersanding , baju outdoor photoshoot bagai la . before u get bored , let me show u the picture that i stole from http://www.petikdetik.com . lets see ::


























p/s : agak2 kalau photographer ni tao aku ambek picture2 die , die marah tak ? ngee ~





2 comments:

PetikDetik Photography said...

TAK, KAMI TAK MARAH :D Saya baru je jumpa blog saudari ni. Terima kasih banyak ye sebab suka hasil kerja PetikDetik, and terima kasih juga sebab tak buang tanda logo PetikDetik dalam setiap gambar tu. Nanti nak kahwin jangan lupa calling2 PetikDetik, hehe :D - Kak Mahzura, PetikDetik.

PetikDetik Photography said...

TAK, KAMI TAK MARAH :D Saya baru je jumpa blog saudari ni. Terima kasih banyak ye sebab suka hasil kerja PetikDetik, and terima kasih juga sebab tak buang tanda logo PetikDetik dalam setiap gambar tu. Nanti nak kahwin jangan lupa calling2 PetikDetik, hehe :D - Kak Mahzura, PetikDetik.

SINGLE OHSEMMM, MAYBE ?.
 
Atas