Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2011

Tahniah , Congrats , Well done !

hai






hyeeeee :) kabooooommmmm ! straight to the point . firstly na wish congratz kt semua yg dapat matrik to . korg akan menempuh saat2 suka dan duka di sane . wahaha ~ ape peah ? kau tanye aku dapat kew takk ? jawapannyeeeeeee .
.



.



.



.



.



err--actually aku tak apply pown . n kalau aku apply sah2 tak dapat .  jangan tanye kenape  . haha , ade org cakap masuk matrik n susah . yeke ? sampai boleh jadi gile lha . hoo ~ yg to aku was was >.<

okayy , secondly aku na cakap tahniah dekat my cousin PUAN NURUL AZFA n husband die MOHD FAIZAL cz tak lame lagi bakal jadi parent ! teruja makkkk tw . mesti baby korg nanti ikowt aunty teh die 'aku lha to' boleh pulakk die tanye aku bile lagi . hello , im sweet 7teen k . 

takk sabar sbnanye  nak baby girl yg macam ni ::



da besar cket cantek macam ni pulakk ::


then pre-teen girl ::



and bile dewase mesti cantek macam ni ::



HAHA ! abaikan pic terakhir to . wekkkk :D tapi aku bersyukur dengan kurniaan Allah nanti . tak kire lha baby boy , girl . cute or …

Kerja oh kerja !

okayyy , memang lame kn aku takk update belog ni . MALAS ! cukop . alasan yg sangat kukuh dan bodoh  . lalala ~ stopp merapu efa ! last week membe aku ajak kerja .die kesian kowt tengok aku asyik duduk kt rumah . so die tawarkn lha aku kerja JIMAT SUPERSTORE . da dapat kerja to hari isnin aku start . ingatkn senang kerja kedai gtu , just follow pelanggan . rupanye . jeng jeng jeng .



datang pagi2 dalam pukol 9 ( bg aku sangat awal to ) .punchcard .susun atur kedai dulu . bawak keluar baju , seluar , troli bagai lha .sapu sampah >.< kawasan aku kena sapu agak luas . naseb baek orang laen yg mop lantai . zzzzzzz !korang kalau pergi kedai baju mesti ade baju yg gantung2 an . so aku ditugaskan bawak turun semua baju2 n seluar2 to then tepuk debu . ape motif aku takk tau . takk boleh duduk pown . berdiri 11 jam ! rehat sejam .cuti yg syarikat bagi takde . na cuti gaji takk dibayar . lau mc laen cte .pukol 9 malam aircond kedai da stop menandekn kedai nak tutop ( ketahuilah ni saat yg a…