Syifa
100++ followers !
Thursday, June 30, 2011 10:50 PM | 0 Comment(s)

hai






Alhamdulillah~ Baca title kat atas tu. Akhirnya belog cabuk aku ni berjaya jugak mencecah hundred followers. Maybe bagi blogger yg dah famous to 100++ jumlah yg sedikit. Tapi bagi aku sebagai budak yg baru belajar buat blog, angka ni adalah suntikan untuk menjadikan aku lebih bersemangat. Aku akui bukan mudah nak mencapai angka ni.


Belog aku ni banyak lagi yg kurangnya. Thank la pada followers2 aku yg sudi jugak follow blog ni. Aku harapkan korang bukan setakat follow tapi baca. Dah la, tak perlu bagi ucapan panjang lebar kot. Bukannya dapat award pape pon.








Salam :)





Labels: