Syifa
Friends
Saturday, June 25, 2011 10:39 PM | 0 Comment(s)





Many people will walk in and out of your life. But only true friends will leave footprints in your heart.



Hmmm~! Kenapa mesti ada pertemuan tapi akhirnya berpisah jua. Sorang demi sorang yg pergi tinggalkan aku. They are my best friends ! Kawan susah senang aku. Aku ingat lagi, kitorang pernah berjanji nak sama2 sampai besar. Masuk kolej sama2, duduk serumah and kalau boleh kawen pon nak sama2 #tapibukankongsilaki But kita dah berpisah sebelum SPM lagi. Masa Form4 masing2 dah buat haluan sendiri.




Sedih gila aku time korang cakap nak sambung belajar kat sekolah lain. Aku ego. Thats why aku tak nanges depan korang, aku buat tak tahu je rite? Tapi dalam hati siapa tahu. So nak tutup kesedihan ni aku pun pindah la sekolah. Adat jadi budak baru mesti kena buli. Lama2 macam best je jadi student kat sekolah baru ni.  bulan lepas tu my mum cakap kitorang kena pindah #sedihbhaiiii 




Now dah 2 tahun kot aku stay kat Triang. Not bad la. Actually lagi best dari duduk Maran. Kat sekolah sini aku ada 2 orang besties. Dyla and Ada. Kitorang betul2 rapat since Form5 la. Masa Form4 kenal gitu2 je sebab aku budak baru. Lepas dapat result SPM, memang ramai la budak kelas aku yg berhijrah ke tempat lain. Yang duduk rumah sampai sekarang pon ramai. #heyguyspikirlastudy


Tapi yg tak best Dyla tinggalkan aku and Ada. Dia naik Form6 sebulan je kot. Lepas tu dapat matrik second intake punye. Ahhhh, sabar jela. Apa yg aku nak simpulkan sekarang, teman datang and pergi dalam hidup kita. Teman yg sejati akan tetap kita ingat walaupun berpisah seribu batu.




SAMPAI SEKARANG NABILAH, SYARIFAH, MIRA AND DYLA TETAP DI HATIKU EVEN KITA DAH BERPISAH !





Labels: