Syifa
Jangkitan kuman ?
Wednesday, July 13, 2011 8:01 PM | 2 Comment(s)

saya beci awak cik kuman !




Minggu lepas aku demam, lepas check and makan ubat dah okayy la sikit. Then minggu ni demam datang balik. Aku rasa makin teruk adalah. Badan panas giler tapi aku menggigil kesejukan. Kat sekolah aku siap landing lagi #tidur. Keesokan harinya aku tak datang atas nasihat ma abah and pakwe. Hee~


Semalam la hari paling teruk kot. Pening sangat and paling best tak boleh makan. Bau makanan je aku dah muntah. Memang kosong la perut. Ma risaukan aku so dia paksa jugak aku pergi klinik lagi. Dengan muke kusut and poyo aku pegi la klinik :)


Sampai klinik doktor cakap demam aku tinggi sangat >.< Lepas tu dekat tekak ade merah sebab jangkitan kuman. Thats why badan aku dengan sendirinya demam and menggigil sebab nak melawan kuman tu. Aku ulang tayang ape yg doktor cakap je.


Keluar je dari bilik doktor tu Gegar mesej ' doktor cakap ape ' . Aku tulis la balik ape yg doktor tu cakap. Teruk la aku kena marah. ' tu la, orang suruh makan ubat taknak, nape degil sangat? kan dah makin teruk. ' Okey2, orang makan ubat sayangggg !



Labels: