Skip to main content

Kelip-kelip ku sangka api, kalau api mana kuburnya. Aku tahu salah pepatah tu.

Assalamualaikum.


Entri 100% tiada kaitan dengan tajuk ye kawan-kawan. Tapi kalau korang nak tahu, sekarang ni aku suka sebut ayat macam tajuk kat atas tu. Mula-mula aku tak sedar salah, lepas tu adik aku yang tegur. Haha, ghasak jela ! Mood malam ni happy sesangat, tak tipu la !


Tadi pegi keluar Temerloh dengan family. Dah lama aku bodek ma nak beli phone baru kan. Lepas tu ma on je. So tadi beli barang sikit terus cari phone aku. Aku nak yang murah-murah je bagi menggantikan phone Sony Ericson yang dah terbakar keypad tu. Punya la ganas aku hentak keypad nak taip mesej --.


Phone yang aku beli ni murah je, tapi cool kentang bagi aku ! Err, aku tahu aku ketinggalan zaman sebab pakai phone gini, tapi biarlah. Masing-masing ade taste yang tersendiri rite ?




THANKYOUUU MA :)

Kbai !

Comments

Popular posts from this blog

5 month

Thank you for staying even if you had so many reason to leave. You're my best friend my crying buddy and my Mr. Fix (you can handle my thunderstorm very well) I love you from the first day we met until now.

Majlis Anugerah Kecemerlangan PMR, SPM, STPM (DRB Hicom) - Part 2

Assalamualaikum.



Mana yang tak baca lagi part 1, click sini ye Part 1.



Sabtu 18 Mei 2013



Pagi tu aku bangun awal dengan jayanya, walaupun bengkek sikit sebab dalam rumah anjang tu memang takde line phone. Bangun je kena tunggu turn nak guna bilik air kat bawah tu, masing-masing malas nak guna bilik air atas.



Then dah bersiap cecomel tu maka haruslah bersarapan pula. Anjang belikan nasi lemak sambal kerang dan sotong. Serius memang sedap ! Sambal dia tak pedas langsung. Sesuai dimakan seisi keluarga, since anak-anak anjang semua kecik-kecik lagi. Memang tak makan pedas kan. Lagipon diorang semua dah bertahun-tahun kat London, ade la dalam 7-8 tahun stay sana. Lagilah tak tahan pedasnya.




Dalam pukul 8 pagi tu bertolak, dan ngam ngam sampai kat wisma DRB Hicom tu pukul 8:30 pagi, waktu pendaftaran. Punyalah ramai manusia. Maklumlah, DRB Hicom ade lebih kurang 30 anak syarikat. Dan anugerah ni untuk pelajar PMR, SPM dan STPM untuk semua anak kakitangan under syarikat DRB Hicom.



Jom layan g…

Another beautiful month with you

Ada harinya kita ngam, kita sekepala.. gurau kasar macam mana pon tak sentap, takde yg take it seriously.. Ada hari yg belum bukak mulut lagi dah mula terasa, berperang sampai habis peluru reload balik 14 kali.. Ada hari saya api, awak air.. Ada hari bila awak api, saya simbah awak dgn berbaldi-baldi air.. Dah faham A to Z perangai awak yg complicated, begitu juga sebaliknya.. Awak pon mula faham ragam saya yg kadang tak logik, merajuk tanpa sebab.. Happy 4 month sayang ! Thanks for everything, thanks accept me for who i am.. saya tak perlu risau bila dgn awak, saya tak perlu pakai topeng utk sembunyikan siapa diri saya yg sebenar.. this sounds soooo cheesy, but ILOVEYOU !! Kau yang terakhir.. namun masih yang pertama.