Syifa
Semua cikgu yang masuk kelas nak marah/touching dengan kitorang. Sorry !
Thursday, February 2, 2012 5:31 AM | 1 Comment(s)

Assalamualaikum.


Hows your day ? Is it everything going fun ? Aku agak dan sangat penat hari ni. Tadi kat sekolah banyak benda yang berlaku buat aku sakit hati plus rasa nak marah orang je. This week entah berapa kali kelas kitorang asyik kena marah dengan cikgu. Sorang masuk marah, masuk yang lain pon marah. Ape angin entah asyik nak marah-marah je. Aku mulalah takde mood gini gaye.


Tadi cikgu tegur and perli-perli yang kelas kitorang langsung takde timetable, duty roster and carta organisasi. Pheww, bahan tu ade tapi takde mase nak buat tau. Tolonglah paham. Takde mase ! Kelas kitorang mungkin lambat sikit dari segi hias kelas ni, tapi if kitorang dah start berhias jangan suruh berhenti la.


Last year kelas lain takde pon yang hias beria sebab Lower 6 kan masuk setengah tahun. Kelas kitorang bapak ah cemerlang berhias. Ade cikgu nak puji lebih ? Tolonglah sabar, bukan tak nak buat. Dah masing-masing busy. Harapkan dua tiga orang je buat memang sampai tahun depan tak siap. * K tipu *


Nasib baik ah ade member wayar putus belaka. Takde la aku stress sangat. Diorang ni dan berborak, gelak tak pandang keliling dah. Entah benda-benda. Isu kecik pon boleh jadi besar. Haha, layan. Walaupun asyik kena marah, bebel dengan cikgu kitorang akan buktikan kelas kitorang gempak dari kelas sebelah-sebelah. Wekkkk ;D




Kenangan masa Lower 6. Tunggu sikit mase lagi ye cikgu, kitorang lengkapkan semua tu dengan cemerlang sekali. Biar juling mate cikgu tengok. Haha.


Cikgu jangan ah bagi homework banyak kalau nak tengok kitorang hias kelas. Peace !


Kbai !

Labels: ,