Skip to main content

Semua cikgu yang masuk kelas nak marah/touching dengan kitorang. Sorry !

Assalamualaikum.


Hows your day ? Is it everything going fun ? Aku agak dan sangat penat hari ni. Tadi kat sekolah banyak benda yang berlaku buat aku sakit hati plus rasa nak marah orang je. This week entah berapa kali kelas kitorang asyik kena marah dengan cikgu. Sorang masuk marah, masuk yang lain pon marah. Ape angin entah asyik nak marah-marah je. Aku mulalah takde mood gini gaye.


Tadi cikgu tegur and perli-perli yang kelas kitorang langsung takde timetable, duty roster and carta organisasi. Pheww, bahan tu ade tapi takde mase nak buat tau. Tolonglah paham. Takde mase ! Kelas kitorang mungkin lambat sikit dari segi hias kelas ni, tapi if kitorang dah start berhias jangan suruh berhenti la.


Last year kelas lain takde pon yang hias beria sebab Lower 6 kan masuk setengah tahun. Kelas kitorang bapak ah cemerlang berhias. Ade cikgu nak puji lebih ? Tolonglah sabar, bukan tak nak buat. Dah masing-masing busy. Harapkan dua tiga orang je buat memang sampai tahun depan tak siap. * K tipu *


Nasib baik ah ade member wayar putus belaka. Takde la aku stress sangat. Diorang ni dan berborak, gelak tak pandang keliling dah. Entah benda-benda. Isu kecik pon boleh jadi besar. Haha, layan. Walaupun asyik kena marah, bebel dengan cikgu kitorang akan buktikan kelas kitorang gempak dari kelas sebelah-sebelah. Wekkkk ;D




Kenangan masa Lower 6. Tunggu sikit mase lagi ye cikgu, kitorang lengkapkan semua tu dengan cemerlang sekali. Biar juling mate cikgu tengok. Haha.


Cikgu jangan ah bagi homework banyak kalau nak tengok kitorang hias kelas. Peace !


Kbai !

Comments

Popular posts from this blog

5 month

Thank you for staying even if you had so many reason to leave. You're my best friend my crying buddy and my Mr. Fix (you can handle my thunderstorm very well) I love you from the first day we met until now.

Majlis Anugerah Kecemerlangan PMR, SPM, STPM (DRB Hicom) - Part 2

Assalamualaikum.



Mana yang tak baca lagi part 1, click sini ye Part 1.



Sabtu 18 Mei 2013



Pagi tu aku bangun awal dengan jayanya, walaupun bengkek sikit sebab dalam rumah anjang tu memang takde line phone. Bangun je kena tunggu turn nak guna bilik air kat bawah tu, masing-masing malas nak guna bilik air atas.



Then dah bersiap cecomel tu maka haruslah bersarapan pula. Anjang belikan nasi lemak sambal kerang dan sotong. Serius memang sedap ! Sambal dia tak pedas langsung. Sesuai dimakan seisi keluarga, since anak-anak anjang semua kecik-kecik lagi. Memang tak makan pedas kan. Lagipon diorang semua dah bertahun-tahun kat London, ade la dalam 7-8 tahun stay sana. Lagilah tak tahan pedasnya.




Dalam pukul 8 pagi tu bertolak, dan ngam ngam sampai kat wisma DRB Hicom tu pukul 8:30 pagi, waktu pendaftaran. Punyalah ramai manusia. Maklumlah, DRB Hicom ade lebih kurang 30 anak syarikat. Dan anugerah ni untuk pelajar PMR, SPM dan STPM untuk semua anak kakitangan under syarikat DRB Hicom.



Jom layan g…

Another beautiful month with you

Ada harinya kita ngam, kita sekepala.. gurau kasar macam mana pon tak sentap, takde yg take it seriously.. Ada hari yg belum bukak mulut lagi dah mula terasa, berperang sampai habis peluru reload balik 14 kali.. Ada hari saya api, awak air.. Ada hari bila awak api, saya simbah awak dgn berbaldi-baldi air.. Dah faham A to Z perangai awak yg complicated, begitu juga sebaliknya.. Awak pon mula faham ragam saya yg kadang tak logik, merajuk tanpa sebab.. Happy 4 month sayang ! Thanks for everything, thanks accept me for who i am.. saya tak perlu risau bila dgn awak, saya tak perlu pakai topeng utk sembunyikan siapa diri saya yg sebenar.. this sounds soooo cheesy, but ILOVEYOU !! Kau yang terakhir.. namun masih yang pertama.