Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2013

Tahun baru.

Assalamualaikum.


Sebulan lebih tinggalkan blog, bizi kononnya. By the way, aku tengah final exam sekarang, dah lepas 5 paper, tinggalagi 1 paper tahun depan 12.1.2014. So far okay la jawab exam walaupunnnn ade paper yang susah melampau. Baru sem 1 dah terasa kesusahannya tu. Dan dalam masa lebih kurang 10 hari lagi, aku akan tinggalkan sintok sebulan, balik ke pangkuan keluarga. Taktau la nanti rindu sintok ke tak. Haha.


Dan di kesempatan ni jugak, aku nak ucapkan Happy Birthday to my one and only hero, Encik Mohamad Zaki. Semoga diberkati Allah, panjang umur, murah rezeki dan bahagia selalu disamping keluarga. No word can describe how much we need you abah, how much we love you.