Skip to main content

Tahniah , Congrats , Well done !

hai






hyeeeee :) kabooooommmmm ! straight to the point . firstly na wish congratz kt semua yg dapat matrik to . korg akan menempuh saat2 suka dan duka di sane . wahaha ~ ape peah ? kau tanye aku dapat kew takk ? jawapannyeeeeeee .
.



.



.



.



.



err--actually aku tak apply pown . n kalau aku apply sah2 tak dapat .  jangan tanye kenape  . haha , ade org cakap masuk matrik n susah . yeke ? sampai boleh jadi gile lha . hoo ~ yg to aku was was >.<


okayy , secondly aku na cakap tahniah dekat my cousin PUAN NURUL AZFA n husband die MOHD FAIZAL cz tak lame lagi bakal jadi parent ! teruja makkkk tw . mesti baby korg nanti ikowt aunty teh die 'aku lha to' boleh pulakk die tanye aku bile lagi . hello , im sweet 7teen k . 


takk sabar sbnanye  nak baby girl yg macam ni ::




da besar cket cantek macam ni pulakk ::



then pre-teen girl ::




and bile dewase mesti cantek macam ni ::




HAHA ! abaikan pic terakhir to . wekkkk :D tapi aku bersyukur dengan kurniaan Allah nanti . tak kire lha baby boy , girl . cute or tak , aku tetap bersyukur ! insyaAllah :)










Comments

ezaty noor said…
wah 2! nak anak cm pic las skali urr. huhu
ieyfa syifa said…
@ezaty noor : na kena babap kew haa ?

Popular posts from this blog

5 month

Thank you for staying even if you had so many reason to leave. You're my best friend my crying buddy and my Mr. Fix (you can handle my thunderstorm very well) I love you from the first day we met until now.

Majlis Anugerah Kecemerlangan PMR, SPM, STPM (DRB Hicom) - Part 2

Assalamualaikum.



Mana yang tak baca lagi part 1, click sini ye Part 1.



Sabtu 18 Mei 2013



Pagi tu aku bangun awal dengan jayanya, walaupun bengkek sikit sebab dalam rumah anjang tu memang takde line phone. Bangun je kena tunggu turn nak guna bilik air kat bawah tu, masing-masing malas nak guna bilik air atas.



Then dah bersiap cecomel tu maka haruslah bersarapan pula. Anjang belikan nasi lemak sambal kerang dan sotong. Serius memang sedap ! Sambal dia tak pedas langsung. Sesuai dimakan seisi keluarga, since anak-anak anjang semua kecik-kecik lagi. Memang tak makan pedas kan. Lagipon diorang semua dah bertahun-tahun kat London, ade la dalam 7-8 tahun stay sana. Lagilah tak tahan pedasnya.




Dalam pukul 8 pagi tu bertolak, dan ngam ngam sampai kat wisma DRB Hicom tu pukul 8:30 pagi, waktu pendaftaran. Punyalah ramai manusia. Maklumlah, DRB Hicom ade lebih kurang 30 anak syarikat. Dan anugerah ni untuk pelajar PMR, SPM dan STPM untuk semua anak kakitangan under syarikat DRB Hicom.



Jom layan g…

Another beautiful month with you

Ada harinya kita ngam, kita sekepala.. gurau kasar macam mana pon tak sentap, takde yg take it seriously.. Ada hari yg belum bukak mulut lagi dah mula terasa, berperang sampai habis peluru reload balik 14 kali.. Ada hari saya api, awak air.. Ada hari bila awak api, saya simbah awak dgn berbaldi-baldi air.. Dah faham A to Z perangai awak yg complicated, begitu juga sebaliknya.. Awak pon mula faham ragam saya yg kadang tak logik, merajuk tanpa sebab.. Happy 4 month sayang ! Thanks for everything, thanks accept me for who i am.. saya tak perlu risau bila dgn awak, saya tak perlu pakai topeng utk sembunyikan siapa diri saya yg sebenar.. this sounds soooo cheesy, but ILOVEYOU !! Kau yang terakhir.. namun masih yang pertama.