Skip to main content

Takut !




errr - hyee cmue !
aku takut lha kalau die marah aku lagi . 
aku takut kalau die dah lupekan aku .
aku takut nak buka phone . * tadi ade on seminit tp....*
aku takut nak on9 * cehh , padahal on9 jap td tapi takde respon pape pown dr die *
aku takut takut takut !
tapi nak buat macam mane , totally my fault .
so aku kena tanggung semuanya .
fine fine fine !

ermm , how i want to change myself ?
how to be a perfect person ?
yang semua orang sayang , semua orang suka . HOW ?

AKU.....
selalu buat orang terasa , selalu sakitkan hati orang , selalu pikir bukan2 , selalu ikotkan kata hati , n bla bla bla . * malas nak listkan *

aku nak lha berubah , aku nak aku nak aku nak ! tapi tak tau nak mula dari mana . kakikah ? tangankah ? apakah ? siape boleh beritahukah ? angkat kaki kiri tinggi2 sambil goyangkan tangan macam usop wilcha * okayy aku buat lawak bodoh *

AKU.....
nak jadi manusia yg  disenangi ramai . insyaAllah oneday . but when ? hehehe :)

p/s : masih sedih sebenarnya tapi cuba untuk ketawa walaupun sumbang bunyinya . sayang die walau apa pown terjadi :'(

Comments

Popular posts from this blog

5 month

Thank you for staying even if you had so many reason to leave. You're my best friend my crying buddy and my Mr. Fix (you can handle my thunderstorm very well) I love you from the first day we met until now.

Majlis Anugerah Kecemerlangan PMR, SPM, STPM (DRB Hicom) - Part 2

Assalamualaikum.



Mana yang tak baca lagi part 1, click sini ye Part 1.



Sabtu 18 Mei 2013



Pagi tu aku bangun awal dengan jayanya, walaupun bengkek sikit sebab dalam rumah anjang tu memang takde line phone. Bangun je kena tunggu turn nak guna bilik air kat bawah tu, masing-masing malas nak guna bilik air atas.



Then dah bersiap cecomel tu maka haruslah bersarapan pula. Anjang belikan nasi lemak sambal kerang dan sotong. Serius memang sedap ! Sambal dia tak pedas langsung. Sesuai dimakan seisi keluarga, since anak-anak anjang semua kecik-kecik lagi. Memang tak makan pedas kan. Lagipon diorang semua dah bertahun-tahun kat London, ade la dalam 7-8 tahun stay sana. Lagilah tak tahan pedasnya.




Dalam pukul 8 pagi tu bertolak, dan ngam ngam sampai kat wisma DRB Hicom tu pukul 8:30 pagi, waktu pendaftaran. Punyalah ramai manusia. Maklumlah, DRB Hicom ade lebih kurang 30 anak syarikat. Dan anugerah ni untuk pelajar PMR, SPM dan STPM untuk semua anak kakitangan under syarikat DRB Hicom.



Jom layan g…

Another beautiful month with you

Ada harinya kita ngam, kita sekepala.. gurau kasar macam mana pon tak sentap, takde yg take it seriously.. Ada hari yg belum bukak mulut lagi dah mula terasa, berperang sampai habis peluru reload balik 14 kali.. Ada hari saya api, awak air.. Ada hari bila awak api, saya simbah awak dgn berbaldi-baldi air.. Dah faham A to Z perangai awak yg complicated, begitu juga sebaliknya.. Awak pon mula faham ragam saya yg kadang tak logik, merajuk tanpa sebab.. Happy 4 month sayang ! Thanks for everything, thanks accept me for who i am.. saya tak perlu risau bila dgn awak, saya tak perlu pakai topeng utk sembunyikan siapa diri saya yg sebenar.. this sounds soooo cheesy, but ILOVEYOU !! Kau yang terakhir.. namun masih yang pertama.