Syifa
Esok ade ape ?
Friday, July 1, 2011 4:48 AM | 0 Comment(s)

hai



Okayy, semua dah tahu esok ada pelancaran 1 Murid 1 Sukan. Sempena tu kerajaan mengadakan larian 1 Malaysia. Semua sekolah terlibat kot. Tak silap aku peringkat kebangsaan kat Taiping, negeri kat Bentong and daerah kt sekolah aku. Wee~




Semangat kot nak join tapi bukan la berlari sebab nak menang, just for fun. Tapi yg tak bestnye kena bersukan pulak. Aku dah la tak pandai :'( Bantai jela. Dah cikgu wajibkan semua masuk. Membe aku cakap kalah awal boleh round2 padang.




Haa,semput~ Jap lagi la aku post Bye !







Labels: