Skip to main content

Hangout time :)

hai



Hye, bosan la cuti2 nieh.
Tetibe mood nak menulis datang. 
Jumaat baru ni aku keluar dengan kawan2 nak beli barang kelas.
Aku selalu macam ni kan?
Cerita dah lama baru aku nak post.
Wakaka.


Pukul 3.00 Ada dengan Wa dah pergi.
Aku dengan Mira pukul 4.00 baru pergi sebab takde moto.
 Ada n Wa pergi beli barang2 dulu.
Aku n Mira sampai datang makan je kat KFC. #hudohperangaikan?
Tapi kitorang la pegi order kat bawah.


Dalam KFC tu yg riuhnya kitorang berempat je.
Kalau dah kat sekolah mulut murai, pegi mana2 pun sama la.
Tak dapat dibendung lagi perangai buruk kami.
Nampak orang pelik2 sikit dah mula nak mengata.
#jangantirutau














Then, dah kenyang pergi jalan2 kat kedai 2ringgit pulak.
Lepas tu Gegar datang.
Budak2 ni sengih je. Dah tau dah. Haha!
Gegar suruh aku beli pape.
Aku mana bawak duit.
Lepas tu dia belanjakan bantal bulu2 and sepit rambut.






Dah siap buang duit Gegar pun balik.
Kitorang pulak pegi bergambar.
Takde keje lain dah.












Comments

Popular posts from this blog

5 month

Thank you for staying even if you had so many reason to leave. You're my best friend my crying buddy and my Mr. Fix (you can handle my thunderstorm very well) I love you from the first day we met until now.

Majlis Anugerah Kecemerlangan PMR, SPM, STPM (DRB Hicom) - Part 2

Assalamualaikum.



Mana yang tak baca lagi part 1, click sini ye Part 1.



Sabtu 18 Mei 2013



Pagi tu aku bangun awal dengan jayanya, walaupun bengkek sikit sebab dalam rumah anjang tu memang takde line phone. Bangun je kena tunggu turn nak guna bilik air kat bawah tu, masing-masing malas nak guna bilik air atas.



Then dah bersiap cecomel tu maka haruslah bersarapan pula. Anjang belikan nasi lemak sambal kerang dan sotong. Serius memang sedap ! Sambal dia tak pedas langsung. Sesuai dimakan seisi keluarga, since anak-anak anjang semua kecik-kecik lagi. Memang tak makan pedas kan. Lagipon diorang semua dah bertahun-tahun kat London, ade la dalam 7-8 tahun stay sana. Lagilah tak tahan pedasnya.




Dalam pukul 8 pagi tu bertolak, dan ngam ngam sampai kat wisma DRB Hicom tu pukul 8:30 pagi, waktu pendaftaran. Punyalah ramai manusia. Maklumlah, DRB Hicom ade lebih kurang 30 anak syarikat. Dan anugerah ni untuk pelajar PMR, SPM dan STPM untuk semua anak kakitangan under syarikat DRB Hicom.



Jom layan g…

Another beautiful month with you

Ada harinya kita ngam, kita sekepala.. gurau kasar macam mana pon tak sentap, takde yg take it seriously.. Ada hari yg belum bukak mulut lagi dah mula terasa, berperang sampai habis peluru reload balik 14 kali.. Ada hari saya api, awak air.. Ada hari bila awak api, saya simbah awak dgn berbaldi-baldi air.. Dah faham A to Z perangai awak yg complicated, begitu juga sebaliknya.. Awak pon mula faham ragam saya yg kadang tak logik, merajuk tanpa sebab.. Happy 4 month sayang ! Thanks for everything, thanks accept me for who i am.. saya tak perlu risau bila dgn awak, saya tak perlu pakai topeng utk sembunyikan siapa diri saya yg sebenar.. this sounds soooo cheesy, but ILOVEYOU !! Kau yang terakhir.. namun masih yang pertama.