Syifa
Ape ni ? Hekhekhek.
Tuesday, August 9, 2011 2:47 AM | 0 Comment(s)


Assalamualaikum.


Tadi tengah syok geledah shoutmix box tu kan, aku baru terperasan ada dua orang yang ' aneh '. Tapi sayangnya dia tak tinggal link la. Kalau tak boleh aku berkenalan dengan mereka atau boleh jadi orang yang sama. Entri ni bukan nak kecoh pasal haters serang blog aku ke ape sebab diorang ni takde mengutuk and ayat diorang pun tak menyakitkan hati aku langsung. * aku mana ada haters kan kan kan ? *




tigaplohpatminit aku dok ngadap ayat ni. ape yg dia tulis ? -,-


kenape kenape kenape ????? hehe.

Maaf maaf maaf sebab entri ni melalut. Aku kehabisan idea ni. Hekhekhek.

Labels: