Syifa
Berdua Bersatu by Forteen
Saturday, August 20, 2011 10:31 AM | 0 Comment(s)



Assalamualaikum to Muslims and Hello to non-Muslims.



Baru ni time aku tengah feeling-feeling kan, ade sorang hamba Allah ni which is my friend share a song at my facebook. She said this song suit dengan keadaan aku yang tengah sedih mase tu la. Aku pun dengan blurnye pergi la dengar. And u know what, dah beribu-ribu kali aku ulang and try to memorize the lyric. Haha. Memang terbaek la lagu ni. Cuma aku taktau pasal group Forteen ni. Diorang new artist eh ? Muke boleh tahan la kacaknye. Take a first step and u go boys !



BERDUA BERSATU by FORTEEN






Kenapa cinta kita
Selalu saja diduga
Bagai ada tak merestu
Kita berdua bersatu
Atau mungkin kau dan aku
Ditakdir untuk berpisah
Walaupun melawan arus
Kita berdua bersatu
Seringkali ku mendengar
Patah tumbuh hilang berganti
Tetapi ku tidak mahu
Cinta selain darimu
Jika denganmu salah
Ku tak mahu yang benar
Jika denganmu rebah biarlah ku tercalar
Walau dilanda badai
Ku sanggup kerna ku mampu
Kita berdua bersatu
Jika denganmu kabur
Ku tak mahu yang jelas
Jika denganmu hanyut
Biarlah aku lemas
Walau dilanda ribut
Ku sanggup kerna ku mampu
Kita berdua bersatu
Seringkali ku mendengar
Patah tumbuh hilang berganti
Tetapi ku tidak mahu
Cinta selain darimu
Jika denganmu salah
Ku tak mahu yang benar
Jika denganmu rebah biarlah ku tercalar
Walau dilanda badai
Ku sanggup kerna ku mampu
Kita berdua bersatu
Jika denganmu kabur
Ku tak mahu yang jelas
Jika denganmu hanyut
Biarlah aku lemas
Walau dilanda ribut
Ku sanggup kerna ku mampu
Kita berdua bersatu


Labels: