Followers

Friday, August 5, 2011

Wahh, teruja sat !

Assalamualaikum.


Dah lame tak hupdate tetibe teruja ni ape kes ?
Haha, actually dengan hati yg berbunga-bunga menaip ni.
Nak tau sebab ape ?

*


*


*


*


*


*


Tadi online Facebook n tengok ade orang PM aku.
Tak sangke la die PM macam tu sebab aku ni newbie lagi dalam dunia blog.
Btw, thanx buat Bella Ahmad sebab sudi tanye pasal blog ni kat aku.
Sambil aku ajar orang, secara tak langsung aku pon belajar same. Yedakk ?



Ade satu lagi yg membuatkan aku teruja.
Owner blog Believe in Destiny add aku.
Haa, teruja tak ? Aku memang suke blog akak ni. 
Pink lagi tu. Cantek.
Tiap kali die update aku mesti bace :)




Header pun dah cantek kan kan kan ?


Actually entry ni bukan nak bangge ke ape ?
Biase la budak baru nak up macam aku :)
Ni semua penaik semangat aku untuk terus berblogging !
InsyaAllah.

2 comments:

nuruashia ♥ said...

wow..entry pasal akk tu ehhehe..thanks dear <3

ieyfa syifa said...

@nuruashia ♥ hehe, same2 akak :)

SINGLE OHSEMMM, MAYBE ?.
 
Atas