Followers

Saturday, September 24, 2011

Blog berwajah sedikit baru !

Hye !



Err, ape maksud title kat atas tu ? Kalau korang readers and pengunjung sejati blog aku mesti dapat cam sedikit kelainan kat blog aku. Sikit je tau. Aku cuma ubah background, header dan tambah recent post bergerak tu. Recent post bergerak aku tengok tutorial tapi tweak sendiri codenye. Thats why ade pink-pink.



Header tu adik Nana yang buat. Tengok kat bahagian kredit ye. So sekarang aku dah ade lebih kurang 4 atau 5 header. Mostly adik Alia yang buat. So senanglah nak tukar-tukar header if boring lepas ni. 








No comments:

SINGLE OHSEMMM, MAYBE ?.
 
Atas