Followers

Wednesday, September 21, 2011

Fenomena pelik yang membimbangkan aku.

Pegang gitar konon-konon nyanyi lagu Cinta Muka Buku !



Sekarang aku tengok kat FB status bukan main lagi, in a relationship, engaged, married. Padahal hingusan lagi tu. #aku pun same. Masing-masing dah ade pakwe / makwe. Pelik tak ? Baik cakap pelik !



Yang super peliknya, dah ade pakwe / makwe tapi still layan orang lain. Paham maksud aku ? Layan di sini tak salah kalau setakat komen status tu. Tapi yang wall to wall nieh. Biasanye terjadi kat budak-budak HOT la.



Bukan main lagi sayang, dear, darling. Taulah kawan tapi aku pelik, pakwe / makwe diorang tak rasa jealous ke hah ? Kalau aku lah kan, memang tak terkawal tahap ke'jealous'an aku. Kau dah ade yang special tapi masih menggedik dengan orang lain. Cuba bayangkan kalau korang ni pakwe / makwe spesies macam ni. Tak rasa malu ke ? Bukankah panggilan sebegitu hanya untuk yang istimewa ?



Orang lain yang tengok tu mesti rasa kita yang syok sendiri. Ehh, kau duduk berjiwang sini tapi pakwe / makwe kau dok wall to wall dengan orang lain. Lagi satu yang pasang abang / kakak angkat ni. Ahh, malas nak membebel lagi.



p/s : Entri ni ditulis cuma sebagai hobi mengisi masa lapang aku ye. Jangan lepas ni ramai-ramai hentam aku dah la. 




No comments:

SINGLE OHSEMMM, MAYBE ?.
 
Atas