Syifa
Header baru lagi :)
Thursday, September 22, 2011 5:05 AM | 2 Comment(s)












Muka mintak pelempang je kan ?



Amacam, kawaii tak header baru aku ? Seperti biasa memang bukan aku yang buat. Mana pandai lorh. Photoscape and Photoshop dalam lappy ni dah bersawang bagai. Tuan dia tetap bengap jugak tak guna guna. Puas dah aku tengok macam-macam tutorial tapi tak jadi. Nak download tulisan pon tak reti.


Nampak sangat kekunoan aku. Huh. So header ni dibuat oleh adik Alia. Kalau nak lawat blog dia tekan sini. Memang tiap kali dia bukak tempahan header aku lah orang first yang tempah. And paling best free je. Kalau nak suruh dia editkan blog pon boleh, yang tu kena bayar la.


Thank adik, Hope adik tak kesah la asyik-asyik nama akak je yang tempah. Hehe  

Labels: