Syifa
Baru tahu ade manusia muka '' spender koyak '' !
Thursday, October 6, 2011 1:29 AM | 0 Comment(s)





Lama dah kan aku tak update. Tetibe update cakap pasal muke spender ni apehal. Eh eh, korang tau tak muke spender tu macam mana ? Please explain kat aku ! 



Kat sekolah tadi ade budak ni dengan geng-geng dia duduk tergedik-gedik tepi kelas aku. Lalu je asyik pandang-pandang kat dalam. Stok nak ngorat budak lower. Please lah, takde yang hensemnye budak laki kelas aku tu. Kehkehkeh.



Membe aku cakap la budak Form tettttt tahun ni koya lawa. Membe aku ni pun ajuk cakap cikgu je. Bukan main semangat budak tu menjeling kitorang dalam kelas. Ade la dua tiga orang masa tu. Lepas tu ade la dengar diorang kecoh-kecoh kat belakang. Malas amek port.



Then geng-geng koya tu lalu depan kelas aku, aku sound la yang belakang sekali tu sebab dia koya gangster. Haha, tak sangke dia terasa. Kelas diorang sebelah kelas aku je. Dengar la diorang bising-bising dalam kelas. Macam balas balik la ape aku sound tadi. Alahaiii dik, dah jauh baru nak sound akak nape ?



Tak lama tu diorang lepak lagi tepi kelas aku. Ramai la kali ni. Yang bengang dengan aku tu boleh pulak pandang aku lepas tu cakap '' kalau muka cantik takpe gak, ni muka macam spender koyak '' Memang berdekah-dekah la aku dengan membe gelok. Punya la bengang dengan kitorang sampai keluar frasa kata gitu.



Hakhakhak, seronok gaduh dengan budak-budak walaupun aku kelihatan bodoh melayan diorang. Yang tak tahannya muka spender koyak tu. Mesti budak tu pakai spender koyakkan ? Muka memang tak boleh bla. Yang lain tu ade la nampak gangster sikit, tapi yang belakang tu serious hancuss ! Sebab tu aku terus terang cakap dia bajet gangster. #jujur kan akak ?



Tak sabar nak tunggu esok. Mungkin lebih seronok. Biasanya hari Jumaat sekolah aku memang hyper sikit. Haha ! 

Labels: