Skip to main content

Bakal berpisah. Jumpa lagi tahun depan kawan-kawan ;)

.




Kemalasan menghapdate blog semakin menjadi-jadi. Sebenarnya ade banyak sangat cerita tapi berat sangat nak tekan button NEW POST sebab malas nak susun ayat. Ecehh, macam la ayat kat entri aku selama ni tersusun sangat kan ?



BAKAL BERPISAH. JUMPA LAGI TAHUN DEPAN KAWAN-KAWAN. Ape kena dengan tajuk aku kali ni. Siapa yang berpisahnya ? Biasa la, dah hujung tahun kan ? Tak lama lagi persekolahan pun tamat. Tu bermakna aku tak boleh nak jumpa diorang lagi. Kalau rumah kita sebelah-sebelah je kan best !



Semalam iaitu 10.11.2011 kelas kitorang ade buat jamuan. Kira macam jamuan segera jugak la sebab kitorang plan-plan then buat terus. Memang banyak lagi kelemahannya especially bab duit la. Sebab budak kelas ade 13 orang je. Cam mano duet nak banyok aihhh !







Orang lain sibuk berbincang, aku nampak je kamera. So ape lagi, pose la. Yang depan tu guru kelas kitorang. Entah ape la yang dibincangkan time ni. Lupa sudah.







Makan nasi minyak ni mulalah feeling macam pengantin baru gitu. Ecehhh. Boleh tak kalau nak berangan sekarang ? Haha !






Harus bergambar sebelum makan. Pipi tu dah bulat sesangat ! Diet asyik on off je. Haihh, takpe. I makan tengah hari je lepas ni. Hakktuuuiiihhhh !






Homemade kek ! Sumpah sedap. Satu blueberry cheese kek untuk cikgu dan satu lagi chocolate kek untuk kitorang. I prefer both ! Sampai saat ni masih terasa kelazatannya. Nyummy !






Spongebob tu jeles sebab aku ade kek. Tu yang melanyak kek aku je kejenya. Haishh, nak makan pun tak sonang !






Sape punye idea entah bergambar gini. Tapi cantek and aku suka. Nampak mata je. Mwahaha.






Padan muka aku. Tengah syok melantak boleh pulak diorang sapu krim kek kat muka aku. Lepas tu panas je muka.







Haha, memang tu jela style aku kalau bergambar.



Actually banyak lagi gambar tapi malas dah nak upload. Boleh tengok kat FB aku. Semalam memang penat so hari ni buat cuti rehat sendiri. Sayang aku suruh pegi sekolah hari ni, tapi sebab kemalasan tahap maksimum terpaksa aku tolak. Sory sayanggggggggggggggggggg !



Babai !


Comments

Popular posts from this blog

5 month

Thank you for staying even if you had so many reason to leave. You're my best friend my crying buddy and my Mr. Fix (you can handle my thunderstorm very well) I love you from the first day we met until now.

Majlis Anugerah Kecemerlangan PMR, SPM, STPM (DRB Hicom) - Part 2

Assalamualaikum.



Mana yang tak baca lagi part 1, click sini ye Part 1.



Sabtu 18 Mei 2013



Pagi tu aku bangun awal dengan jayanya, walaupun bengkek sikit sebab dalam rumah anjang tu memang takde line phone. Bangun je kena tunggu turn nak guna bilik air kat bawah tu, masing-masing malas nak guna bilik air atas.



Then dah bersiap cecomel tu maka haruslah bersarapan pula. Anjang belikan nasi lemak sambal kerang dan sotong. Serius memang sedap ! Sambal dia tak pedas langsung. Sesuai dimakan seisi keluarga, since anak-anak anjang semua kecik-kecik lagi. Memang tak makan pedas kan. Lagipon diorang semua dah bertahun-tahun kat London, ade la dalam 7-8 tahun stay sana. Lagilah tak tahan pedasnya.




Dalam pukul 8 pagi tu bertolak, dan ngam ngam sampai kat wisma DRB Hicom tu pukul 8:30 pagi, waktu pendaftaran. Punyalah ramai manusia. Maklumlah, DRB Hicom ade lebih kurang 30 anak syarikat. Dan anugerah ni untuk pelajar PMR, SPM dan STPM untuk semua anak kakitangan under syarikat DRB Hicom.



Jom layan g…

Another beautiful month with you

Ada harinya kita ngam, kita sekepala.. gurau kasar macam mana pon tak sentap, takde yg take it seriously.. Ada hari yg belum bukak mulut lagi dah mula terasa, berperang sampai habis peluru reload balik 14 kali.. Ada hari saya api, awak air.. Ada hari bila awak api, saya simbah awak dgn berbaldi-baldi air.. Dah faham A to Z perangai awak yg complicated, begitu juga sebaliknya.. Awak pon mula faham ragam saya yg kadang tak logik, merajuk tanpa sebab.. Happy 4 month sayang ! Thanks for everything, thanks accept me for who i am.. saya tak perlu risau bila dgn awak, saya tak perlu pakai topeng utk sembunyikan siapa diri saya yg sebenar.. this sounds soooo cheesy, but ILOVEYOU !! Kau yang terakhir.. namun masih yang pertama.