Syifa
Nenek sakit + Menang contest.
Sunday, November 13, 2011 5:30 AM | 3 Comment(s)

.




Assalamualaikum




Tengah breakfast tadi abah dapat mesej dari pakcik yang wan masuk hospital Temerloh. Kitorang ni bersiap laa nak pergi. Sampai sana tengok wan kat wad kecemasan. Sayu je aku tengok wan lemah macam tu. Lepas teman ma suap bubur dekat wan, kitorang pergi kantin and lunch. Tak lama tu makcik dari kuantan sampai. Alhamdulillah, petang tu wan dah boleh keluar.



Balik tu aku on la blog. Then bila aku bukak sini untuk baca keputusan contest ni, alangkah terkejutnya bila diumumkan yang aku menang. Johan ! Rasa macam nak tercabut kepala lutut. Okayy, mesti korang cakap aku selak kan ? Memang laa sebab first time menang tau. Actually aku tak harap sangat memang tiap kali masuk contest sebab persaingan tinggi. Tapi dah menang Alhamdulillah laa kan ? Hadiahnya pashmina dengan kemeja. Wuu, tak sabar :)






UPDATED !



Ni la rupa hadiah aku







Nice kan ? 



K bye.





Labels: ,