Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2010

Pesanan terakhir ' DIA '

tatao na happy or sad bile die tinggalkn aku . happy sebab aku single kot . happy ke ? tp sumpah sedih . kalau awak happy tinggalkn sy mcm ni , sy tumpang happy sekali :'(






1. jaga dri el0k2 .
2. maafkn sy . 3. halalkn semuanya . 4. tak nak bermusuh , kita masih kwn .



KAWAN ?




tak mungkin aku dpt anggap die mcm kwn aku .
sbb aku syg die lebih dr tu .
tp tak pe lah . dah tu keputusan die . aku terima .




1.8.2010 , dgn rasminya kami clash .
setahun je mmpu bertahan .




SELAMAT TINGGAL MOHD SYAQIR !





Saya relakan awak pergi !

MOHD SYAQIR BIN MUSTAFA



setahun aku tak pernah jumpe die . tapi ade sekali tu . aku ingat lg tarikh 10.10.09 . my c0usin tunang dkt jengka 7 . kebetulan mase tu ph0ne aku r0sak . and die tawarkn dri nak repair . aku p0n tanpe berfikir panjang janji dgn die nak jumpe kt kenduri tu la . nak bg ph0ne kt die . dengan berpeluh aku tggu , cari mane kelibat die . tibe2 aku ternampak due lelaki naik mt0r . sumpah aku tak tahu tu die sbb tak cam sgt . dlm gmbr lain . teng0k kt luar perghhhh , hands0me ! die tanye asifah ke ni sambil bwk mt0r . aku pon lari masuk rumah . tak sanggup nak berhadapan dgn die . malu , segan and macam2 lg . mule la aku terasa yg kami tak sesuai . aku buruk , takkan la die nak dkt aku . walaupun die pernah ckp yg die tak kesah rupa paras tp aku tetap tak percaye .


die call tanye nak jumpe kt mane . aku nak cancelkn tp kesian , die datang agk jauh , takkan aku nak suruh die balik macam tu je . aku suruh die tggu belakang rumah . aku duduk kt dinding tepi . bile aku nmpk…

Imbas kembali . .

tak pernah aku syg mane2 lelaki sama mcm aku syg die . sebelum die , aku pernah syg Z . tapi Z terlalu baik . matured . tak macam aku , childish ! mane la sesuai kn ? aku ambik keputusan utk larikn dri dr Z . mesej die aku tak balas , call die aku tak angkat . then , die diam . mybe itu tandenye yg kami da clash . btw sebelum aku terlupa , mase tu aku 14 tahun . dan Z 19 . lepas Z , aku tak pernah seri0us menjalinkn hubungan dgn mane2 lelaki .




0ne day , aku chat dgn s0rg lelaki ni , g0od l0oking . budak maran jgk . da dua tiga hari kenal with0ut jumpe face t0 face , die mintak kapel . hahaha , and aku accept die as my b0yfiee . mule2 memang niat aku nak mainkn die je . opss , agak kejam di situ . tapi tak sampai setahun kapel , aku tersayang die . die p0n macam seri0us je dgn aku . s0 why n0t aku sayang die betul2 . dalam bulan 6 kami kenal , and bulan 7 aku dapat news yg aku kena pindah . OMG ! parents aku ditukarkn ke triang . aku tak pernah pergi sane , and aku tak tahu ape ade kt s…

Hidup tak seindah yg ku impikan !

hurmmm , sikit pon aku tak sangke akn terserempak dengan die . i thought i still l0ves him . how could i forget him . the way he talks , smiles and even blinking his eyes . semua  tu aku dapat rasakn . even kite baru due kali date . hahaha , funny right ? aku tak tahu kenape aku berharap sgt yg die masih cintakn aku . sedangkn aku tahu , die da lupekn aku . agaknya nama aku p0n die da lupe . so , utk ape aku mengharapkan die lg ?