Skip to main content

Jom Heboh, Kuantan :D

hai






hyee all ! lame an tak update belog sakaii nieh . okayy , baru ni aku n family pegi kuantan . biase lha , tiap2 tahun our family tak pernah miss join jom heboh . kire ni family event every year lha :D . pagi2 ahad lagi dah bertolak dari rumah . then sampai kuantan terus pegi padang MPK 2 . bapakkkk panasnye . dalam pukul 4 choww n pegi rumah cousin aku . mandi2 n siap2 nak pegi mini konsert lak . layan gambar aje lha !





die tersangatlah cntekkk . awwww ~


abang aku :)


even peluh2 but still good looking !


okayy , mase ni zizan a.k.a mail lambung ni interview pak cik depan aku . so aku amek kesempatan snap2 .


wif ma , adeq2 n cousin , ena .


kami sepupu lha =,=


ciap2 na g mini konsert !

aku ni bukan gurl yg suke make up . after di touch up oleh cousin aku inilah produknye . whattt ? comot ? i know .


grr - muka penat . jom pegi makan abah :'(


my parent n adeq bongsu .

Comments

Popular posts from this blog

5 month

Thank you for staying even if you had so many reason to leave. You're my best friend my crying buddy and my Mr. Fix (you can handle my thunderstorm very well) I love you from the first day we met until now.

Majlis Anugerah Kecemerlangan PMR, SPM, STPM (DRB Hicom) - Part 2

Assalamualaikum.



Mana yang tak baca lagi part 1, click sini ye Part 1.



Sabtu 18 Mei 2013



Pagi tu aku bangun awal dengan jayanya, walaupun bengkek sikit sebab dalam rumah anjang tu memang takde line phone. Bangun je kena tunggu turn nak guna bilik air kat bawah tu, masing-masing malas nak guna bilik air atas.



Then dah bersiap cecomel tu maka haruslah bersarapan pula. Anjang belikan nasi lemak sambal kerang dan sotong. Serius memang sedap ! Sambal dia tak pedas langsung. Sesuai dimakan seisi keluarga, since anak-anak anjang semua kecik-kecik lagi. Memang tak makan pedas kan. Lagipon diorang semua dah bertahun-tahun kat London, ade la dalam 7-8 tahun stay sana. Lagilah tak tahan pedasnya.




Dalam pukul 8 pagi tu bertolak, dan ngam ngam sampai kat wisma DRB Hicom tu pukul 8:30 pagi, waktu pendaftaran. Punyalah ramai manusia. Maklumlah, DRB Hicom ade lebih kurang 30 anak syarikat. Dan anugerah ni untuk pelajar PMR, SPM dan STPM untuk semua anak kakitangan under syarikat DRB Hicom.



Jom layan g…

Another beautiful month with you

Ada harinya kita ngam, kita sekepala.. gurau kasar macam mana pon tak sentap, takde yg take it seriously.. Ada hari yg belum bukak mulut lagi dah mula terasa, berperang sampai habis peluru reload balik 14 kali.. Ada hari saya api, awak air.. Ada hari bila awak api, saya simbah awak dgn berbaldi-baldi air.. Dah faham A to Z perangai awak yg complicated, begitu juga sebaliknya.. Awak pon mula faham ragam saya yg kadang tak logik, merajuk tanpa sebab.. Happy 4 month sayang ! Thanks for everything, thanks accept me for who i am.. saya tak perlu risau bila dgn awak, saya tak perlu pakai topeng utk sembunyikan siapa diri saya yg sebenar.. this sounds soooo cheesy, but ILOVEYOU !! Kau yang terakhir.. namun masih yang pertama.