Syifa
Lepaskanmu kerana terpaksa.
Tuesday, January 17, 2012 5:34 AM | 2 Comment(s)

Assalamualaikum. Hello everybody !


Sory, semalam terskip nak update blog disebabkan hati tengah berbunga riang. Yeahh, if you read my previous entry then you will know why me happy. Lelaki memang pandai memujuk eh ? Baru nak sentap lama-lama, baru nak muncung macam donald duck, dah tersenyum balik.


Pernah dengar tak quotes yang terindah hanya sementara ? K, thats happen to me. Baru nak gelak, senyum, ketawa * eh, bukan same jeke ? * dah terpaksa menanges, moody and so on. Mungkin aku tak layak bahagia.


Tadi tergerak hati nak bukak FB dia, then terjumpa something yang menyakitkan hati. Bukan sekali, tapi dah banyak kali berlaku. Dan banyak kali jugak la aku maafkan dia atas alasan yang dia beri. Aku percaya dia, aku yakin dia tak tipu. Kenape ? Mungkin sebab sayang.


Tapi tadi hati aku sakit sangat. Sebab kejadian yang sama berulang lagi. Again and again ! Aku terus hamburkan perkataan yang mungkin menyakitkan hati dia. Tapi aku peduli ape, sakit hati aku sape nak tanggung ?


Tak payah nak sorok lagi, kau ade chat dengan dia kan ? Amboii, bukan main mesra lagi. Laki memang gatal walaupun dah ade awek. Payah betul nak cari lelaki yang setia and jujur dalam dunia ni. Kau blah dari hidup aku kalau nak menggatal dengan perempuan lain. Mula-mula je elok, dah setahun couple tunjuk perangai !


Is that too much ? Yaa, I know but I cant control it anymore.  Rasa marah telah menyebabkan aku lupa yang dia orang yang aku sayang sebelum ni. Dia orang yang banyak tolong aku. Dia orang yang aku selalu rindukan. Dia pernah buat aku bahagia. Dia segalanya bagi aku !


Then dia cakap esok dia akan tunjukkan bukti yang dia tak bersalah. Lepas tu dia akan lepaskan aku. I'm speechless. Tu la, mulut aku cabul sangat. Menyesal pon tak guna. Menanges sampai bengkak mata kenape ? Kau jugak yang mintak kan Syifa ! Asal dengan kau ni ? Kenape kau tak boleh kawal marah kau tu ? Kenape Syifa ? Kenape ?




Thanks for one year being together with me. Jika ni pengakhiran hubungan kita, saya harap awak bahagia bersama dengan dia yang hadir selepas saya nanti. Saya doakan awak berjaya dalam hidup dan lupakan saya, kekasih awak yang tak berguna ni :)


Kbai !

Labels: