Syifa
Kata-kata terakhir dari saya untuk awak.
Thursday, February 16, 2012 4:24 AM | 0 Comment(s)

terima kasih atas segalanye.
sanggup susah senang bersama.
terima kasih sebab setia sampai akhir hubungan kita.
halalkan makan minum orang, topup ke ape.
moge awok bhgie dengan sape pon lepas ni.
orangg takkan kacau awok dah.
sumpah sebak nak luahkan.
orang terlalu sayang awok.
tak dapat nak luahkan dgn kate2.
orang harap ape yg orang buat selama setahun ni cukup la utk membuktikn yg orang ni sayang awok.
orang setia. sumpah !


tak pernah orang setia gini kalau couple.
memang orang serius dgn awok.
orang impikan kite tetap bersame sampai tua.
tapi semuanye salah orang.
tiap kali kite gaduh, orang rasa tertekan.
orang rase tak cukup bahagiekan awok.
sebab tu orang selalu suruh awok cari perempuan lain.
dengan harapan awok akan tolak and cakap awok sayang orang.
tapi kali ni orang salah, awok memang betul nak cari perempuan lain.
takpe lah, kalau tu pilihan awok sayang :)
orang doakan yg terbaek.


sory kalau mesej ni mengganggu awok.
lepas bace buanglah terus.
orang tak kuat nak luahkn dalam phone.
nak bukak mulut pon tak mampu.
tak dapat nak bayangkan hari2 orang pasni tanpe awok.
siang malam mesti sunyi.
takde gelak tawa awok.
dah tak boleh nak membebel kat awok.
takde dah orang yg nak kutuk macam2.
boleh tak bagitahu camne caranye nak hadapi semua ni ?


esok last kite jumpe kan ?
camne la nak berhadapan dengan awok.
hari2 akan datang ?
kuat ke orang tengok awok senyum disamping perempuan lain ?
boleh tak awok ambik pisau bunuh orang terus ?
biar orang mati daripada terseksa camni.


dah tak mampu nak tahan airmate ni dr jatuh.
biarlah dia mengalir.
hidup orang pon takkan terurus dah lepas ni.
takkan ade asifah yg ceria macam dulu.
orang akan habiskan sisa hidup ni dalam bilik je.
orang janji akan kenang cinta kita sampai mati.


jage diri awok.
pagi2 jangan lupe kunci makwe kedua awok tu.
psto bawak motor jangan ah laju2 sangat.
serius tak smart up sane up sini.
perempuan suka laki yg sederhana.
jangan balik lewat malam.
jage mak ayah selagi dyorang ade.
jangan benci dyorang.
kurangkan ketagih rokok tu tau !


izinkan orang cakap ni buat kali terakhir,
CYG SAYANG B <3
TAKE CARE.
MMUUAAAHHH.
I LOVE YOU FOREVER ASHRAF AKIM :)


Labels: ,