Syifa
Maaf, saya tak dapat tunaikan permintaan awak.
Saturday, April 28, 2012 2:32 AM | 2 Comment(s)

Assalamualaikum. Hello peeps !





Pejam celik pejam celik dah nak masuk bulan 5. Dah hampir setengah tahun pun. Rasa macam tak percaya, masa tu cepat berlalu. Aku rasa 2 bulan aku habiskan masa dengan menangis je. Taktau kenapa airmata aku macam murah sangat, senang mengalir dengan tiba-tiba. Ya Allah, aku mohon Kau tabahkan hati hambaMu ini.


Less than 6 months, aku akan menduduki peperiksaan terbesar and terpenting dalam hidup. Peluang terakhir untuk buktikan dekat ma abah yang aku pun boleh berjaya. Takut, gementar, gusar, gelisah semua ade. Seems like aku belum bersedia nak hadapi STPM ! Tiap kali dengar ma bagi kata-kata semangat aku mesti nangis. Takut kalau kali ni aku hampakan ma abah lagi.


2012 is a tough year for me. Last year tahun yang menggembirakan aku sebab genap setahun bersama dia. Then awal tahun ni kitorang clash. Tuhan je tahu perasaan ni. Dah nak dekat 3 bulan dia jadi milik orang lain. Its hard to let him go. Dah macam-macam cara aku buat supaya hati ni ikhlas dan redha dapat lepaskan dia. Tapi aku tak boleh ! Aku gagal !


Sekarang, aku hanya buat dia dan makwe dia bergaduh. Jahatkan aku ? Dia jugak ade suruh aku hentikan cerita and buruk-burukkan dia dekat blog. Sumpah takde niat nak burukkan dia. Aku taktau nak luahkan isi hati ni dekat siapa lagi. Blog peneman time aku sedih. Aku tak kesah kalau takde orang baca cerita sampah aku ni, at least bila aku dah luahkan hati aku rasa lega sikit.


Maaf, saya tak dapat tunaikan permintaan awak yang satu tu. Saya tetap akan menulis dan meluah perasaan saya ni dekat blog. Maaf kalau awak tak suka. Maaf kalau awak benci. Maaf untuk segala-galanya. Maaf tak dapat puaskan hati semua orang. Maaf lukakan hati awak sebelum ni. Maaf ganggu hubungan awak dengan dia. Maaf saya tak sesempurna yang awak harapkan. Maaf, saya teruk :'(

Nota kaki : Menangis ! 



Labels: ,