Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2013

Result STPM

Assalamualaikum.


Actually result keluar 18.3 baru-baru ni. Biasa laa, aku kan suka update mende yang dah basi. Ni semua salah charger netbook rosak, so tak dapat aku online and update blog. Nak update pakai phone sangatlah tak selesa u olls ! Before ambik result tu sempat lagi berjimba dengan kawan-kawan and my special one dekat Kuantan. Tu cite next entry nanti la !


Balik dari Kuantan tu aku tidur rumah Ika, malas balik rumah sendiri sebab tension punya pasal. Tapi aku still lena tido sehinggalah pagi tu Ika kejut, ade effect nangis sikit. Dia risaukan pasal result. Aku pon tersangatlah risau sebenarnya. Mula la rewind balik semue yang aku buat masa sekolah dulu. Aku ni memang takde study extra. Nak exam baru la bukak buku. Sangat tak sistematik kan ? *Jangan contohi akak*


Pagi tu rutin as usual, bangun, basuh muka, gosok gigi, breakfast dan lepak dalam bilik dengan Ika and Gra. Suddenly Ada call, dia ajak g sama-sama, kakak dia jemput we alls nanti. So masing-masing terus gelabah be…