Syifa
Konvokesyen Pra-universiti Pahang.
Tuesday, April 2, 2013 4:43 AM | 0 Comment(s)

Assalamualaikum.


25.3.2013 (Isnin)


Kami sekeluarga check in kat hotel yang jaraknya lebih kurang 5km saja dari KIPSAS. Ohh ya, konvo pra-u ni diadakan di KIPSAS. Semua calon STPM 2012 yang dapat pointer 2.3 ke atas ditawarkan untuk ke konvo ni, but pergi masing-masing la, bukan under sekolah. Tapi cikgu still uruskan kitorang contohnye ambikkan jubah, kutip duit pendaftaran bla bla bla.


So kami sekeluarga check in kat Sempurna Resort. Actually ni kali kedua kami menginap kat sini. Before this pernah jugak, masa Sempurna ni buat promotion sempena pembukaannya. Penginapan kat sini not bad, tapi tak boleh lawan Gambang. Hikhikhik.


Safely arrived here :)


Lepas lunch terus terjun kolam. Time ni takde orang lagi, time kitorang turun terus berpusu-pusu manusia turun jugak.


Malam tu kitorang keluar g rumah mokde, pastu g makan kat batu 13.



26.3.2013 (Selasa)


Aku bangun seawal pagi, mandi dan bersiap-siap untuk ke dewan KIPSAS. Pendaftaran pukul 7 hingga 8 lebih. Pas masuk untuk penjaga ade satu je, so kami decide mak yang masuk. Abah balik semula ke bilik dengan adik-adik after pendaftaran.


Before mendaftar.


Bersama bff merangkap adikku, Shuada.


Left : Mira, Ika, Gra, Me and Ada.


Classmates. Memang susun ikut ketinggian eh ?


We're from SMK Mengkarak, Bera.


Pengetua SMKM yang kecik molek, tapi berbisa.


Before pulangkah jubah dan melangkah balik, ambik gambar puas-puas dulu.


Tulang belakangku :))


p/s : Gambar dalam dewan takde, sebab istiadat ni tak benarkan mana-mana orang ambik gambar, selain dari photographer yang dilantik.

p/s : Best dapat jumpa member-member masa kat Maran dulu.










Labels: , , , ,