Syifa
Stuck in process.
Wednesday, July 17, 2013 12:36 PM | 0 Comment(s)

Assalamualaikum.




Saat ini, aku cuma nak cakap yang aku mengalami tekanan perasaan yang agak tinggi. Tahap sikit je lagi nak hantuk kepala ni kat bantal, cewahhh tak rare langsung. Bukan ape, kemain susah rupanya nak settlekan hal kemasukan ke universiti ni. Dengan nak sahkan itulah, penuhkan biodata la, bukak akaun bank la, gambar pasport la, biasiswa la, ptptn la, semua tu buat otak aku senak !




Yang paling senak bila laman web buat hal. Aku ni menangis tak berlagu bila nak bukak pastu error. Time orang nak cepatlah dia error pulak. Bukan ape, kalau boleh aku nak settle kan awal awal. Pasni boleh fokus puasa, pastu rayaaaa. Bila buat lambat ni dah tentu aku rushing. Bila aku rushing aku akan naik gelabah. Mula la nak marah tak tentu pasal. Hmmmm.




p/s : Doakan aku tabah settle down all of this. Thanks.

Labels: , ,