Followers

Tuesday, October 22, 2013

First entri dari UUM.

Assalamualaikum wbt.



Rasa janggal pulak, maklumlah dah sebulan tak ber-blogging. Bagi sesiapa yang follow blog aku, pasti tau akan perkembangan aku kan? Perasan gitu. Okay la, aku nak cerita la lagi sekali, dengar tau ! Kiranya 2/9 haritu aku mendaftar masuk UUM, kos yang aku ambik ialah Public Management atau Pengurusan Awam.



Apa tu? Mulanya aku sendiri tak pasti apa sebenarnya bidang aku. Bila dah belajar, baru aku tau yang ni adalah bidang kerajaan, swasta pon boleh. Dah nama pon pengurusan, so belajar selok-belok pejabat, dan ade jugak belajar politik. Untuk sem 1 ni tak belajar lagi akaun ape semua. Dah sem 2 dan keatas, hadap la semua subjek pembunuh tu.



Cuma nak bagitau, aku baik-baik saja disini.



Bertambah sihat kan?

No comments:

SINGLE OHSEMMM, MAYBE ?.
 
Atas