Syifa
Harapan keluarga ! Belajar rajin-rajin sayang :)
Tuesday, January 3, 2012 12:51 AM | 2 Comment(s)

Assalamualaikum. Hye peeps !



Less than 24 hours I will back to school. Chill, azam baru so tak boleh nak merungut bagai. Setahun je lagi, aku mesti tabah right ? Hari ni abah dengan ma hantar adik yang baru lepas UPSR tu masuk asrama. Form 1 dah dia tahun ni, alhamdulillah dapat 5A UPSR. Thats my brother :)


Hmm, sedih sikit la sebab aku selalu buli dia. Dia chubby and kuat makan macam kakak dia ni. Nanti kat asrama selera ke dia nak makan ? Ma cakap nampak budak dorm dia tu macam baik-baik belaka. Syukurlah, adik aku tu kira manja jugak la. Kalau ade orang buli dia confirm nanges. 


Kaklong harap awok belajar betul-betul kat sana. Dekat je asrama dengan rumah kan ? Jangan nak rindu-rindu. Abah boleh datang hari-hari jenguk awok. Hehe. Kaklong tak secerdik awok, kaklong selalu buli awok tapi kaklong sayang awok sebenarnye. * Emosi kejap *




Kbai !

Labels: