Syifa
Joging.
Thursday, June 6, 2013 5:17 AM | 0 Comment(s)

Assalamualaikum.




Bismillah.



Terketar-ketar tangan nak menaip new entry ni since dah seminggu dua tinggalkan blog. Nak kata busy tu taklah sangat, nak kata tak buat apa-apa langsung pon idokk jugak. Yang utamanya aku takde idea nak menulis. Tapi still active kat Facebook and Twitter.



In shaa Allah nak aktif kat Blog balik, with upcoming fresh entry !



Seriously dah gemuk sekarang.



Tengok pipi tu :(




p/s : Nak joging lagi. Dengan ika, buya, ogy.

Labels: ,