Followers

Thursday, August 10, 2017

Perempuan ni dia boleh jadi bodoh sebodohnya bila terlalu sayangkan seseorang. Datang la seribu orang pon nasihatkan dia supaya tinggalkan atau lupakan that guy, tapi kalau bukan dengan kerelaan hati dia, dia takkan tinggalkan. Even dah macam-macam lelaki tu buat dekat dia, menipu, curang and whatsoever, hell no dia takkan pergi. Takkan berganjak walau seinci, hati tu tetap nak sayang jugak.. Biar la kawan-kawan cakap "ehh kau ni bodoh la still pertahankan relationship yang menyakitkan hati" "kenapa kau setia lagi dengan dia even dia dah buat macam macam dekat kau"

Perempuan takkan peduli, selagi hati masih sayang.

Tapi, once dia dah tawar hati, tak payah lah kau terhegeh-hegeh nak pujuk, bak datang lah lombong emas pon, dia takkan peduli *okay lombong emas tu tipu lahh*

Bila dah tawar hati, dia sendiri yang angkat kaki.

No comments:

SINGLE OHSEMMM, MAYBE ?.
 
Atas